Deuren

Door gebruik te maken van de diensten van meubelspuiterij Ronald Mierop heeft u binnen de kortste keren een moderne look in huis. Een van onze specialisaties is het overspuiten van deuren.

Een moderne look

We verrichten het spuitwerk in een nagenoeg stofvrije cabine. Allereerst schuren wij uw deur volledig om deze klaar te maken voor de nieuwe laag. Vervolgens spuiten we de deur in de kleur en type lak dat u wenst. Uw deur ziet er na de behandeling van Ronald Mierop zo goed als nieuw uit. Zo bespaart u de kosten van een volledig nieuwe deur en krijgt uw deur een tweede leven.

De keuze van de kleur en laklaag is volledig aan u. Het is mogelijk om de oude kleur en glans van uw deur precies over te laten spuiten. Door de hoogwaardige kwaliteit van onze lak heeft uw deur hierdoor een betere bescherming dan voorheen. U kunt ook kiezen voor een andere kleur en lak om zo een hele nieuwe look te creëren.

Match met interieur

In elk geval zorgen wij ervoor dat uw deur weer een match vormt met de rest van uw interieur. Kom langs bij onze locatie in Stellendam in Zuid-Holland om kennis te maken. Neem vandaag nog contact op met Ronald Mierop voor meer informatie.