Meubels

In onze meubelspuiterij kunnen wij alle soorten en maten meubels overspuiten en ze een nieuwe, frisse uitstraling geven. Of u nu kasten in de slaapkamer, stoelen in de woonkamer of een buffetkast in de keuken wilt overspuiten: bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.

De stijl die bij u past

De kleur is altijd geheel naar eigen wens samen te stellen en wij werken met verschillende lakafwerkingen. U kunt hierbij kiezen uit hoogglans, zijdeglans, beits of patine. Door jarenlange ervaring kunnen wij u direct deskundig advies geven en komen we samen tot de stijl die bij u past.

Bij Ronald Mierop Meubelspuiterij bent u verzekerd van perfect spuitwerk voor meubels van elk soort materiaal. Naast hout spuiten we ook zonder problemen uw metalen of kunststof meubels over. Elk meubelstuk is anders en dit vereist maatwerk. Om deze reden controleren we elk meubel goed voordat we beginnen.

Spuitwerk op maat

Meestal is het nodig om het meubel eerst volledig te ontlakken of anders te bewerken. Hierna spuiten wij uiteraard met de grootste zorg de meubels over in een vrijwel stofvrije cabine. U bent van harte welkom om te kijken hoe we te werk gaan. Neem contact op met Ronald Mierop Meubelspuiterij voor meer informatie.