Muziek instrumenten

Is uw muziekinstrument beschadigd, of bent u gewoon toe aan een nieuwe uitstraling. Laat uw muziekinstrument vakkundig overspuiten. Door onze jarenlange ervaring en liefde voor de instrumenten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gebruiken de nieuwste technieken voor de beste behandeling van uw instrument.

Een vernieuwde uitstraling

Wij spuiten muziekinstrumenten in alle soorten en maten. Wij spuiten ze in de kleur die u wenst en alles in overleg. Voor de behandeling gebruiken wij de beste materialen. Het instrument wordt ontvet, geschuurd en eventuele beschadigingen worden behandeld. De onderdelen worden vakkundig gedemonteerd. De afzonderlijke delen worden gespoten met bijvoorbeeld hoogglans of zijdeglans en daarna weer terug in elkaar gezet. Als laatste stap wordt het muziek instrument opgepoetst, waarna het opgeleverd wordt met een nieuwe frisse uitstraling.

De piano

Verander uw oude of beschadigde piano in een nieuw en prachtig exemplaar. Wij spuiten uw piano in de gewenste kleur met de gewenste lak. Uw piano is het pronkstuk in huis en daar kunnen wij voor zorgen.

De gitaar

Toe aan een nieuwe kleur voor uw gitaar. Wij bespuiten uw gitaar op een professionele en duurzame manier. Ook oneffenheden of andere beschadigingen kunnen worden weggewerkt.

Het drumstel

Ook uw drumstel kunt u van een nieuw uiterlijk voorzien. Wij behandelen en spuiten uw drumstel erg zorgvuldig helemaal naar uw wens.

De viool

Laat uw viool bespuiten met de hoogwaardige kwaliteit van onze lak. Uw viool ziet er weer mooi uit met een betere bescherming dan voorheen.

De harp

Wij kunnen samen met u een heel nieuw uiterlijk creëren voor uw harp.  Het bespuiten van de harp kan in verschillende kleuren. U kunt de oude kleur behouden of kiezen voor een nieuwe kleur en glans.

Vakkundig advies

Ook onze vakmensen hebben een liefde voor muziek, waardoor ze uw instrument met respect behandelen. Vooraf wordt uw instrument volledig gecheckt voor het beste resultaat. Onze professionals staan altijd voor uw klaar met deskundig advies voor het spuiten van uw muziek instrument. Neem contact op met Ronald Mierop voor meer informatie.